Basisschool de Rythmeen viert dit jaar feest

Datum gepubliceerd: 14 augustus 2021

Aankomend schooljaar zal in het teken van een jubileum staan. De Rythmeen bestaat in 2022, 50 jaar. In de loop van het schooljaar zullen er een aantal bestaande, maar ook nieuwe activiteiten plaats vinden die te maken hebben met dit lustrum. De kleuren geel, zwart en goud staan hierbij centraal. Geel en zwart vinden we terug in het logo van de Rythmeen en goud heeft alles met het 50-jarig bestaan te maken.

We willen dit speciale jubileumjaar feestelijk openen. Dit zal plaatsvinden op woensdag 25 augustus om 08.30 uur. Ouders, maar zeker ook andere belangstellenden, zijn hierbij welkom. Tijdens de opening laten we ons feestlied horen, wordt de speciale feestvlag in de mast gehesen en zal burgermeester Ron König aanwezig zijn om dit bijzondere jaar te openen.

 

Na de afgelopen jaren die helaas in het teken hebben gestaan van Covid, hebben we als jubileumcommissie gedacht dat het tijd is voor allerlei activiteiten die verbinding brengen in het dorp Bathmen. Bij de activiteiten die de komende tijd georganiseerd gaan worden, willen we deze verbinding ook zoeken en delen met de verschillende doelgroepen in Bathmen.

Mocht u hiervoor wellicht leuke ideeën hebben of openstaan voor sponsoring in welke vorm dan ook, schroom dan niet om contact te zoeken (rythmeen50jaarbathmen@outlook.com).

We hopen u te zien op woensdag 25 augustus om 08.30 uur.