Rythmeen 50 jaar

Datum gepubliceerd: 5 juli 2021

Aankomend schooljaar zal in het teken van een jubileum staan. De Rythmeen bestaat, in 2022, 50 jaar. Door de loop van het schooljaar zullen er een aantal bestaande, maar ook nieuwe activiteiten plaats vinden die te maken hebben met dit lustrum. De kleuren geel, zwart en goud staan hierbij centraal. Geel en zwart vinden we terug in het logo van de Rythmeen, en goud heeft alles met het 50-jarig bestaan te maken.

We willen dit schooljaar dan ook feestelijk openen. Dit zal plaatsvinden op woensdag 25 augustus om 08.30 uur. Ouders en andere belangstellenden zijn hier ook bij uitgenodigd, mits de regelgeving omtrent Corona dit toestaat. Hoe deze feestelijkheden eruit zullen zien laten we nog even in het midden. Wel is al duidelijk dat we ons feestlied ten gehore zullen brengen. Kinderen kunnen dit alvast oefenen met de volgende link:

Feestlied: Geel, zwart, goud

Op maandag 23 augustus is er geen opening. Dit is anders dan voorgaande jaren. Uw kind wordt deze dag door de leerkrachten opgevangen en meegenomen naar de nieuwe groep.

Mocht u leuke ideeën hebben voor dit feestjaar of openstaan voor sponsoring in welke vorm dan ook, schroom dan niet om één van onze jubileumcommissieleden aan te schieten.

 

Met feestelijke groet,

Justine Briët, Tineke Denneboom, Susan Rietman, Marijke Luijting, Miranda Pool

Melanie Hammink, Henriët Lambers, Berdien Bronsvoort, Ellen Simmelink