Buiten Schoolse Opvang

Buiten Schoolse Opvang


Het pedagogisch beleid van de BSO komt overeen met dat van de school. De uitgangspunten, waarden en normen zijn op elkaar afgestemd.

Hierdoor is het een kleine stap van school naar BSO en omgekeerd!

De BSO zorgt voor een leuke en uitdagende vrije tijd. De BSO richt zich waar nodig ook op huiswerkbegeleiding voor de kinderen.

Alles vindt plaats in een prettige, huiselijke sfeer. De kinderen hebben zelf invloed op het programma: meedenken en initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Door samen te werken maken onderwijs en DOK13 talentontwikkeling in de vrije tijd mogelijk. Omdat onderwijs vaak al een beeld van de talenten van het individuele kind heeft, levert de samenwerking het kind nog meer ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

 

Buitenschoolse Opvang Rythmeen:

Geopend gedurende 48 weken per jaar van 07.15 uur tot 18.30 uur. Gesloten gedurende de tweede, derde en vierde week van de zomervakantie van de school en tussen Kerst en Nieuwjaar.

Klik hier voor aanmelden.

De opvang komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Zie hiervoor www.belastingdienst.nl en www.dok13.info

Belt u voor meer informatie met 06-50264881.

 

BSO- Dok13

Lekker knutselen, bouwen, kleien, buitenspelen, ontdekken of gewoon lekker bijkomen na een dag school…bij onze BSO kan het allemaal! We hebben een eigen ruimte en kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de school. ’s Ochtends kunnen de kinderen voor schooltijd met ons ontbijten, ’s middags overleggen we na het fruit en de ranja wat we zullen gaan doen. De pedagogisch medewerkers hebben onder schooltijd andere taken binnen de school, waardoor het contact met de kinderen en leerkrachten gemakkelijk en plezierig verloopt. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze opvang? Loop gerust binnen of spreek ons aan in de school!